Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

The story of a wordjunkie

Op mijn homepage zie je een kleine greep uit mijn schrijfklussen, maar ook enkele foto's die mij inspireren. Ik heb van alles gedaan, zo ben ik een jaar columnist geweest bij de site atwistoflime.nl, een site met inspirerende verhalen voor dolende dertigers. Of eigenlijk dus herkenbaarheid. In mijn geval ging dat in de vorm van een column: 'Anders nog iets'. Hierin beschreef ik o.a. de ellende die online daten heet en andere zaken die vrouwen van thirty something bezighouden. Ook heb ik me regelmatig begeven in bizarre situaties toen ik nog werkte voor Discovery Magazine. Je komt als journalist op gekke plekken, ontmoet bizarre mensen en doet dingen waar anderen vaak alleen van kunnen dromen. Zo blijk je te kunnen paragliden in Nederland, zetten nostalgisten ooit eens thee voor me en ken ik Schiphol op mijn duimpje: van de luchtverkeerstoren tot de bagagekelder. Ik zal mijn roadtrips naar wintersportgebieden en gekke plekken als Dubai nooit vergeten. 
Doordat ik veel op pad ben voor KLM, krijg ik de mogelijkheid om fantastische reisverhalen te maken. Elke week maak ik een trip naar een droombestemming en verblijf ik in de prachtigste hotels. Maar ook schrijf ik verhalen over reizen van anderen, zo was ik een kleine jaar vaste freelancer voor Zoover en Schiphol Group. Het leven kan raar lopen, want daarna kwam ik terecht bij KidsToday.nl, een online platform dat inspiratie biedt aan aanstaande & jonge moeders. Erg leuk om te doen, weer iets totaal anders! Niet alle sites waar ik voor schreef zijn nog in de lucht (hopelijk niet door mijn contributie:P), maar in mijn portfolio krijg je in ieder geval een idee.